B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 11 Eylül 2024 #1 Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2024
G ghostface1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #2 baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu ne için kullanacağınıza bağlı eğer oyun oynamak için istiyorsanız BlueStacks kurabilirsiniz ama direkt Android istiyorsanız çok garip bir istek.
baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu ne için kullanacağınıza bağlı eğer oyun oynamak için istiyorsanız BlueStacks kurabilirsiniz ama direkt Android istiyorsanız çok garip bir istek.
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 11 Eylül 2024 #3 baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet. Phoenix OS kurabilirsin.
baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet. Phoenix OS kurabilirsin.
H hudrikerem Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 524 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #4 baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 11 Eylül 2024 #5 Bliss ROM'ya da ChromeOS kullanabilirsin, yalnız geri Windows'a dönmek istersen USB ne Ventoy kurup içine Windows ISO'su atmayı unutma.
Bliss ROM'ya da ChromeOS kullanabilirsin, yalnız geri Windows'a dönmek istersen USB ne Ventoy kurup içine Windows ISO'su atmayı unutma.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.195 Makaleler 6 Çözümler 142 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 11 Eylül 2024 #6 baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BlissOS Android X86 gibi projeler var ama tavsiye etmem.
baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BlissOS Android X86 gibi projeler var ama tavsiye etmem.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 11 Eylül 2024 #7 baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben dün Androidx86 kurdum kullanışlı ama Android sürümü 9
baran_basaran dedi: Laptopumun özelikleri i5 2450M 8 GB RAM 256 SSD var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben dün Androidx86 kurdum kullanışlı ama Android sürümü 9
H hudrikerem Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 524 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #8 Alfa Prime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben dün Androidx86 kurdum kullanışlı ama Android sürümü 9 Genişletmek için tıkla... 9 şu an neredeyse yapılacak her işlem için yeterli gibi duruyor.
Alfa Prime dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben dün Androidx86 kurdum kullanışlı ama Android sürümü 9 Genişletmek için tıkla... 9 şu an neredeyse yapılacak her işlem için yeterli gibi duruyor.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 12 Eylül 2024 #9 hudrikerem dedi: 9 şu an neredeyse yapılacak her işlem için yeterli gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Benden önceki paylaştığın videodaki sürüm, Android 12 veya 13 destekliyor. Web sayfasında açıklıyor. Sadece Taskbar ve quickstep değiştimedim nerede bunların paneli? Cevap: Tamam, buldum. Bilirim ayarlarının içindeki varsayılan uygulamalar bölümünden Son düzenleme: 12 Eylül 2024
hudrikerem dedi: 9 şu an neredeyse yapılacak her işlem için yeterli gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Benden önceki paylaştığın videodaki sürüm, Android 12 veya 13 destekliyor. Web sayfasında açıklıyor. Sadece Taskbar ve quickstep değiştimedim nerede bunların paneli? Cevap: Tamam, buldum. Bilirim ayarlarının içindeki varsayılan uygulamalar bölümünden