Laptopumun güç kablosu bozuldu ve eski laptopumun kablosunu kullanıyorum. laptopum 120W ama şu an kullandığım kablo 40W Google'da gezinirken sıkıntı olmuyor ama oyun açtığımda bilgisayar kapanıyor sizce düşük W bilgisayarıma zarar verir mi? Ve ayrıca kablom durduk yere bozuldu akşam çalışan kablo sabah çalışmıyordu nedenini bilen birisi söyleyebilir mi?
Laptopumun güç kablosu bozuldu ve eski laptopumun kablosunu kullanıyorum. laptopum 120W ama şu an kullandığım kablo 40W Google'da gezinirken sıkıntı olmuyor ama oyun açtığımda bilgisayar kapanıyor sizce düşük W bilgisayarıma zarar verir mi? Ve ayrıca kablom durduk yere bozuldu akşam çalışan kablo sabah çalışmıyordu nedenini bilen birisi söyleyebilir mi?
Laptopumun güç kablosu bozuldu ve eski laptopumun kablosunu kullanıyorum. Laptopum 120W ama şu an kullandığım kablo 40W Google'da gezinirken sıkıntı olmuyor ama oyun açtığımda bilgisayar kapanıyor sizce düşük W bilgisayarıma zarar verir mi? Ve ayrıca kablom durduk yere bozuldu akşam çalışan kablo sabah çalışmıyordu nedenini bilen birisi söyleyebilir mi?
Google’da gezmek gibi düşük güç gerektiren şeylerde sıkıntı olmaz ama uzun vadede, bu tarz durumlar batarya ya da donanımda sorun çıkarabilir. En iyisi, bilgisayarına uygun 120W’lık bir adaptör almak, hem güvenli hem de stabil olur.