Laptopa az miktarda su döküldü

RbeD

Hectopat
Daha fazla  
Selam, laptopu kullanırken 2 yaşındaki kardeşim ağzında suyu tutarak gelip bilgisayara tükürdü sonra saliseler içinde ters çevirdim peceteyle kuruladım fön makinesiyle klavyenin aralarına tuttum, şimdi de ters bir şekilde duruyor, babama bataryayı çıkaralım dedim ama 9 tane küçücük vida olduğu için 20dk falan sürüyor çıkarmak o yüzden hayır dedi bardağın çeyreği kadar falan diye tahmin ediyorum, babam klavyenin altına silikon koruma olur diyor, ancak ben güvenemedim, ne yapmalıyım dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne kadar döküldüğüne bağlı ama bir açin sonuçta bilgisayar bu da ucuz bir şey de değil artık günümüzde tedbiri elden bırakmayın derim.

Suyun azı çoğu olmaz ki bardağın çeyreği baya bir su eder. Klavyeden sızacak yer de bulur ama anında ters çevirdiysen muhtemelen tuşlardan aşağıya pek girmemiştir, giren de kurumuştur.

Sıvı temas ettiği gibi laptopun gücünü kestiyseniz ve iyici kuruttuysanız, muhtemelen sorun olmayacak.
Tabi sadece normal su ise.

Baldo, Osmancık, Basmati her çeşiti olur.

Bırakın 1 saat falan iyici kurusun. sonra normal şekilde açın, sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Önce biraz bezle sil sonra, saç kurutma makinesini soğuğa alarak biraz dolaştır. Sonra ise pirince yatır biraz beklesin. Ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…