Laptop'a Bağlamak İçin Monitör Önerisi

• Konuyu başlatan Lyâi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 5.592

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim elimde HP ENVY 15-K000ST CORE İ7 4510U 2GHZ-16GB-1TB+8GB SSHD-15.6"-4GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar linkteki laptop var. Ben laptopa monitör baglayıp kullanmak istiyorum. Önümüz yaz üniversite sınavı geçtiğinde de yeni sistem toplayacağım. Laptop'a bagladığımda sorun çıkarmayacak uyumlu çalışacak HDMI girişli bir monitöre gereksinim duyuyorum. Aklımd bu; AOC 21.5" G2260VWQ6 Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar monitör var sizin fikirlerinizi bekliyorum. Herkese teşekkürler.

Yeni sistem toplamayı düşünüyorsan monitörü alırken de yeni sistem topluyormuş gibi düşünmeni öneririm. Monitör alınca klavye ve fareye de ihtiyacın olacak. Yani sistem için geri sadece kasa kalıyor :) Monitör olarak laptop kullandığın için 21" büyük gelebilir ama en az 24" almanı tavsiye ederim. Konuda belirttiğin monitör de işini görür. Ancak AOC G2460PF modelini de tavsiye edebilirim. Bulabilirsen Viewsonic vx2573-shw sg de öneririm. Kendi hoparlörü de mevcur. AOC'un PG modelini kullanıyorum. Viewsonic için aynı monitör elimde mevcut. Sormak istediğin soru varsa cevaplayabilirim.

aklınızdaki AOC monitör laptop için gayet yeterli ama ilerisi için, pc toplayıp aldığın monitörü kullanmayı düşünüyorsan 24'' altını düşünme derim.

Yeni sistem toplamayı düşünüyorsan monitörü alırken de yeni sistem topluyormuş gibi düşünmeni öneririm. Monitör alınca klavye ve fareye de ihtiyacın olacak. Yani sistem için geri sadece kasa kalıyor :) Monitör olarak laptop kullandığın için 21" büyük gelebilir ama en az 24" almanı tavsiye ederim. Konuda belirttiğin monitör de işini görür. Ancak AOC G2460PF modelini de tavsiye edebilirim. Bulabilirsen Viewsonic vx2573-shw sg de öneririm. Kendi hoparlörü de mevcur. AOC'un PG modelini kullanıyorum. Viewsonic için aynı monitör elimde mevcut. Sormak istediğin soru varsa cevaplayabilirim.
aklınızdaki AOC monitör laptop için gayet yeterli ama ilerisi için, pc toplayıp aldığın monitörü kullanmayı düşünüyorsan 24'' altını düşünme derim.
Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim. Klavye ve mouse'a zaten sahibim laptopuda harici klavye mouse ile kullanıyorum o yönden bir sıkıntım yok. AOC G2460PF modeli çok uçuk benim için benim aklımda maksimim 850-900 liralık bir monitör var. AOC 21.5" G2260VWQ6 zaten Viewsonic vx2573-shw sg'den daha iyi özellik açısından. Çok büyük monitör sevmediğim için 24" düşünmedim fakat mağazadan satın alacagım için orada görüp karar veririm. AOC 21.5" G2260VWQ6 1MS 75Hz fakat laptop ile 75Hz değerini alabilir miyim o açıdan bir sıkıntı çıkar mı ? Bir alakası var mı bilmiyorum ama aklıma takıldığından ötürü sormak istedim.

Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim. Klavye ve mouse'a zaten sahibim laptopuda harici klavye mouse ile kullanıyorum o yönden bir sıkıntım yok. AOC G2460PF modeli çok uçuk benim için benim aklımda maksimim 850-900 liralık bir monitör var. AOC 21.5" G2260VWQ6 zaten Viewsonic vx2573-shw sg'den daha iyi özellik açısından. Çok büyük monitör sevmediğim için 24" düşünmedim fakat mağazadan satın alacagım için orada görüp karar veririm. AOC 21.5" G2260VWQ6 1MS 75Hz fakat laptop ile 75Hz değerini alabilir miyim o açıdan bir sıkıntı çıkar mı ? Bir alakası var mı bilmiyorum ama aklıma takıldığından ötürü sormak istedim.
Alacağın Hz görüntüyü aldığın monitöre bağlı. Laptopundaki gtx850m ekran kartı çoğu oyunda orta veya düşük değerde 75+ fps verir. Bende de gtx850m'e sahip Asus x550jk var. Onu harici monitör ile kullanıyorum.

Merhaba, konuyu hortlatacağım. MSI GE60 laptop kullanıyorum ve GTX850M erkan kartı var. Bu monitörü HDMI ile bağlayınca 75Hz alabilir miyim? Kullandığım laptopta DP girişi yok mecburen HDMI ile bağlamam lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı