atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.471 Makaleler 11 Çözümler 102 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 16 Haziran 2023 #11 Boremir dedi: Onuda desteklemiyor Onuda desteklemiyor teşekkür ederim ilginiz ve bilginiz için. İyi akşamlar dilerim... Peki yapabileceğim bir şey var mı FPS sorununu düzeltmek için aldım artık monitörü kullanmakta istiyorum 60Hz falan kullansam çözülür mü? Genişletmek için tıkla... 60 Hz olarak kullansanız çözülmesi lazım. Fakat yüksek Hz değerine sahip monitörlerde senkronizasyon sorunlarından dolayı düşük Hz kullanımında ghosting gibi şeyler yaşamanız muhtemel.
Boremir dedi: Onuda desteklemiyor Onuda desteklemiyor teşekkür ederim ilginiz ve bilginiz için. İyi akşamlar dilerim... Peki yapabileceğim bir şey var mı FPS sorununu düzeltmek için aldım artık monitörü kullanmakta istiyorum 60Hz falan kullansam çözülür mü? Genişletmek için tıkla... 60 Hz olarak kullansanız çözülmesi lazım. Fakat yüksek Hz değerine sahip monitörlerde senkronizasyon sorunlarından dolayı düşük Hz kullanımında ghosting gibi şeyler yaşamanız muhtemel.