tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 5 Haziran 2021 #1 Selamlar, monitörden bir şey izleyince böyle görüntü bölünebiliyor. Problem nedir? Dosya Ekleri 2021-06-05 (2).png 1,7 MB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Haziran 2021 #2 tonystark007 dedi: Selamlar, monitörden bir şey izleyince böyle görüntü bölünebiliyor. Problem nedir? Genişletmek için tıkla... Utanmasam V-SYNC aç diyeceğim. Bilemiyorum belki G-SYNC varsa onunla ilgili olabilir tam olarak emin değilim.
tonystark007 dedi: Selamlar, monitörden bir şey izleyince böyle görüntü bölünebiliyor. Problem nedir? Genişletmek için tıkla... Utanmasam V-SYNC aç diyeceğim. Bilemiyorum belki G-SYNC varsa onunla ilgili olabilir tam olarak emin değilim.
tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 5 Haziran 2021 #3 RUSHTOB dedi: Utanmasam V-Sync aç diyeceğim. Bilemiyorum belki G-Sync varsa onunla ilgili olabilir tam olarak emin değilim. Genişletmek için tıkla... Display Port'la değil HDMI'la bağladım o yüzden G-Sync seçemiyordum galiba.
RUSHTOB dedi: Utanmasam V-Sync aç diyeceğim. Bilemiyorum belki G-Sync varsa onunla ilgili olabilir tam olarak emin değilim. Genişletmek için tıkla... Display Port'la değil HDMI'la bağladım o yüzden G-Sync seçemiyordum galiba.