Selam. Bu bilgisayar 3.5 yaşında ve ilk aldığımda depolama alanı 100 GB'tı ve bana yetiyordu ama artık yetmiyor. Her bir şey yapacağımda bir uygulamaya silmek istemiyorum. Bilgisayarlardan çok anlamam. Acaba SSD takılıyor mu?
Yanlış bilgi: Bazi modeller eMMC ile gelebilir ve son kullanici yukseltme yapamayabilir.
Modeli nedir? Mevcut diski çıkarıp yerine yenisini takabilirsiniz her modelde ancak bazı modellerde sadece SATA bazılarında sadece M.2 slotu oluyor. Kimisinin iki SSD slotu vesaire oluyor o nedenle modelinin ne olduğunu söylerseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.
Laptopunuzun marka ve modelini biliyorsanız ChatGPT'den yardım alarak SSD takıp takamayacağınızı sorabilirsiniz çünkü bazı laptoplarda SSD çıkartılamıyor ama alternatif olarak bir giriş ile HDD veya SSD bağlayabiliyorsunuz sanırım.
Modeli nedir? Mevcut diski çıkarıp yerine yenisini takabilirsiniz her modelde ancak bazı modellerde sadece SATA bazılarında sadece M.2 slotu oluyor. Kimisinin iki SSD slotu vesaire oluyor o nedenle modelinin ne olduğunu söylerseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.
M2 2280 SSD kullanabilirsiniz. Mevcut diskinizi çıkarıp yerine yenisini takacağınız için eski diskiniz için de bir M.2 SSD kutusu almak isteyebilirsiniz.
M.2 2280 SSD kullanabilirsiniz. Mevcut diskinizi çıkarıp yerine yenisini takacağınız için eski diskiniz için de bir M.2 SSD kutusu almak isteyebilirsiniz.