Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 25 Kasım 2023 #1 SSD veya HDD modeli Turbox 128GB SSD Bataryası bozuk olan bir laptopa powerbank ile güç verebilir miyim? Powerbank Type-C kablo ile laptopa bağlı olacak, bu şekilde laptop bataryası işlemini görebilir mi?
Bataryası bozuk olan bir laptopa powerbank ile güç verebilir miyim? Powerbank Type-C kablo ile laptopa bağlı olacak, bu şekilde laptop bataryası işlemini görebilir mi?
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 Hayır watt değeri yeterli değil.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.864 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Kasım 2023 #3 Yeterli gelmez. Yan sanayi batarya bile daha iyi olur.
Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 25 Kasım 2023 #4 Peki normal type-c kablo ile laptopu şarjda bataryasız kullanabilirmiyim?
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 Zepett8 dedi: Peki normal Type-C kablo ile laptopu şarjda bataryasız kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ama kabloyu çektiğin anda kapanır. Dikkatli olmak lazim.
Zepett8 dedi: Peki normal Type-C kablo ile laptopu şarjda bataryasız kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ama kabloyu çektiğin anda kapanır. Dikkatli olmak lazim.
Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 25 Kasım 2023 #6 AhmetM05 dedi: Evet ama kabloyu çektiğin anda kapanır. Dikkatli olmak lazim. Genişletmek için tıkla... Temazsızlık yapan şarj aleti ile kullanıyorum ondan iyidir.
AhmetM05 dedi: Evet ama kabloyu çektiğin anda kapanır. Dikkatli olmak lazim. Genişletmek için tıkla... Temazsızlık yapan şarj aleti ile kullanıyorum ondan iyidir.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #7 Zepett8 dedi: Temazsızlık yapan şarj aleti ile kullanıyorum ondan iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam normal sarj girişi type-c değil mi?
Zepett8 dedi: Temazsızlık yapan şarj aleti ile kullanıyorum ondan iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam normal sarj girişi type-c değil mi?
Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 25 Kasım 2023 #8 AhmetM05 dedi: Hocam normal sarj girişi type-c değil mi? Genişletmek için tıkla... 2 tane var biri (sanırım, boyu type-c ile aynı) type-c biri ise normal laptop şarj girişi.
AhmetM05 dedi: Hocam normal sarj girişi type-c değil mi? Genişletmek için tıkla... 2 tane var biri (sanırım, boyu type-c ile aynı) type-c biri ise normal laptop şarj girişi.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #9 Zepett8 dedi: 2 tane var biri (sanırım, boyu Type-C ile aynı) Type-C biri ise normal laptop şarj girişi. Genişletmek için tıkla... Laptop sadece şarj girişinden şarj olur veya çalışır hocam. Başka girişlere güc verme buzulabilir.
Zepett8 dedi: 2 tane var biri (sanırım, boyu Type-C ile aynı) Type-C biri ise normal laptop şarj girişi. Genişletmek için tıkla... Laptop sadece şarj girişinden şarj olur veya çalışır hocam. Başka girişlere güc verme buzulabilir.
Zepett8 Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 25 Kasım 2023 #10 AhmetM05 dedi: Laptop sadece şarj girişinden şarj olur veya çalışır hocam. Başka girişlere güc verme buzulabilir. Genişletmek için tıkla... Sony Vaio VPCEH3S1E kullanıyorum hocam. Neyse o zaman şarj aletini sokete bantlayarak devam.
AhmetM05 dedi: Laptop sadece şarj girişinden şarj olur veya çalışır hocam. Başka girişlere güc verme buzulabilir. Genişletmek için tıkla... Sony Vaio VPCEH3S1E kullanıyorum hocam. Neyse o zaman şarj aletini sokete bantlayarak devam.