Çözüldü Laptopa bataryası balon gibi şişti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DrMilo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S
Yaklaşık 1 saat önce konu açmıştım. Fan temizleme ile alakalı. Fanı temizledim ama temizlerken bataryanın balon gibi olduğunu gördüm ve kasa yamuk yumuk du. Bu yüzden kapakta rahatsızlık verdiği için fan tıkırtı ediyormuş. Pili çıkarmak istiyorum ama ne kadar tehlikeli ne kadar değil bilmiyorum ve başka markanın bir pili var onu geçici olarak kesintilerde kapanmasın diye takabilme şansım var mıdır?

Çözüm
Pili çıkarın, mümkünse şimdilik prize takarak yetinmeye çalışın. Bataryada orijinal markayı tercih etmeniz daha faydalı olur.
Yaklaşık 1 saat önce konu açmıştım. Fan temizleme ile alakalı. Fanı temizledim ama temizlerken bataryanın balon gibi olduğunu gördüm ve kasa yamuk yumuk du. Bu yüzden kapakta rahatsızlık verdiği için fan tıkırtı ediyormuş. Pili çıkarmak istiyorum ama ne kadar tehlikeli ne kadar değil bilmiyorum ve başka markanın bir pili var onu geçici olarak kesintilerde kapanmasın diye takabilme şansım var mıdır?
Screenshot_2023-02-25-16-38-03-459.jpeg

Laptopa bataryası? Hmm... hiç duymadım.

Her neyse, konuya dönelim. Pili çıkarın ve kullanmayın. Orijinal pil satın alın. Alana kadar prizde kullanabilirsiniz. Yıllarca (yeni laptop alana kadar) prizde kullandım ben. Ayrıca garantisi varsa garantiye de gönderebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı