Laptopa BIOS'a girmeden Windows 10 nasıl kurulur?

Mehmetxqqq

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar laptopuma SSD aldım çok hızlı açıldığı için BIOS giremiyorum Windows 10 kuracağım nasıl kurmam gerekir ya da direk Windows 10 dosyasını setuplayip kurayım mi?

Dosya Ekleri

• 16693883232402161943658308671891.jpg
    282,6 KB · Görüntüleme: 53
Herkese merhaba, arkadaşlar laptopuma SSD aldım çok hızlı açıldığı için BIOS giremiyorum Windows 10 kuracağım nasıl kurmam gerekir ya da direk Windows 10 dosyasını setuplayip kurayım mi?
Öyle kurulur fakat temiz kurulum olmaz. Yani biçimlendirme yapamazsınız. Ayrıca öyle kurduktan sonra ''Windows.old'' adında dosya oluşacak ve bunu silerseniz bir nevi format atmış gibi olur.

BIOS'a yine de girebilmeniz lazım. Hızlı hızlı BIOS tuşuna ya da boot menü tuşuna basın ve girmeyi deneyin bilgisayar açılacağı zaman.

Windowstayken shift'e basılı tutarak yeniden başlat'a tıklayın ve ardından sırasıyla Sorun gider - gelişmiş - uefi seçeneklerini tıklayın. Cihaz direkt bios'a girer. Boot device'ı flash seçip kaydedip çıkın ve windowsunuzu kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…