Laptopa çay damladı

Old1G

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, masaya çay döktüm. O da laptopun altına doğru aktı, 3-4 damla da klavyeye sıçradı. Hemen laptopu kaldırdım, kapatıp sildim. Çok az da alt kapağın köşesine temas etmişti hatırladığım kadarıyla ama açık kısımlara gelmemişti. Şu anlık çalışıyor, bir sıkıntı yok ama içim rahat etmedi. Biraz pimpirikliyim, uzun vadede sıkıntı çıkma ihtimali nedir?

Çok sıcak değilse hiçbir şey olmaz 3-4 damladan.

Birşey olmaz.

Alt kapaktan girmişse oksitlenme yapar mı? Ya da girmiş olsa zaten şu an çalışmazdı sanırım.

hocam 3-4 damladan sıkıntı çıkmaz diyorum ama bir yudum gibi bir miktarda dökülseydi kısa zamanda arıza verirdi o yüzden rahat ol

Hocam 3-4 damladan sıkıntı çıkmaz diyorum ama bir yudum gibi bir miktarda dökülseydi kısa zamanda arıza verirdi o yüzden rahat ol.

Klavyeye çok az damladı oda tuşlardaydı ama alt kapağa doğru aktı işte ama direk kaldırıp kuruladım.

Bizim millet laptopa cay icirmeyi cok seviyor.

Bardağın dibinde kalmış masaya otururken elim çarptı masaüstü olsa en kötü klavyeye dökülürdü bu laptoplar çok sıkıntılıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…