Laptopa çoklu monitör DP'siz nasıl bağlanır?

hepi

Decapat
Daha fazla  
Selamlar,

Samsung M7 43 inç (4K60Hz) monitör kullanıyorum, aynı monitörden en azından bir adet, duruma göre toplam 4 tanesini tek laptoptan kullanabilmek istiyorum. Oyun amacım yok, 60Hz yetiyor o yüzden ancak monitörde DP portu yok, HDMI ve tip C girişi var. Bu monitörü de fiyatına göre oldukça iyi buldum, DP port olsa daisy chain işlevsel olurdu ama maalesef yok.

2 monitör bağlayacağım senaryo için 1 HDMI 2.0/2.1 çıkışı + 1 DP çıkışı (USB C kombo çıkış) olan laptoplar işimi görür mü? Aynı anda bu iki çıkıştan da görüntü alabilir miyim? Misal yakınımda temiz ikinci el HP Victus 16-S1022NT 9Z794EA laptop buldum, HDMI 2.1, 1 USB type-c® 5 Gbps veri aktarım hızı (USB güç iletimi, displayport™ 1.4A, HP uyku ve şarj) bağlantıları var. Bu laptoptan istediğimi alabilir miyim?

3-4 monitör için Thunderbolt 4 + dock station ya da harici ekran kartı mı gereklidir? Yukarıdaki laptopa daisychainle iki DPli monitör, HDMI'la da üçüncü bir monitör bağlanabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir laptopa 4 monitör çok fazla o kadar HDMI çıkışı yoktur zaten 2 veya 3 tane kullan 3 bile fazla ama kullanılabilir dönüştürücü falan de al laptoplarda Type-C girişide var laptop uyar bu iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı