Bu laptop'a sahibim. Sizce bu laptopda sorun çıkartmayacak bir monitör önerir misiniz? Max bütçe 750 laptopda mini display port girişi var. Bir de HDMI girişi acaba HDMI ile bağlarsam 75 Hz kullanılabilir mi?
Mini Display port yerine HDMI kullanmanın tavsiye ederim.
Ayrıca tabii ki de 75 Hz monitör kullanabilirsin ve 75 Hz görebilirsin.
Benim kendimin de daha önce kullanıp memnun kaldığım bir monitör öneriyorum sana:
AOC 24" G2460VQ6 1ms 75Hz FreeSync DP Port+HDMI+MM Full HD Gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Biraz daha araştırırsan daha ucuza bulabileceğine eminim.
@Ahmet ERHAKAN Bir sıkıntı olmaz. Evet, panel TN. Ekran mat olduğu için güneşli ortamda bile rahat rahat görebiliyorsun.
Monitörün girişleri epey zengin. Ses sistemimi oraya bağlayıp çalıştırıyorum.
Almanı tavsiye ederim.
@Ahmet ERHAKAN Bir sıkıntı olmaz. Evet, panel TN. Ekran mat olduğu için güneşli ortamda bile rahat rahat görebiliyorsun.
Monitörün girişleri epey zengin. Ses sistemimi oraya bağlayıp çalıştırıyorum.
Almanı tavsiye ederim.
AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1ms VGA HDMI DP FHD FreeSync TN Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G2260VWQ6 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bu monitörü almayı düşünüyorum. Sence nasıl? LG'nin ucuz monitörü kafamı karıştırdı ama bunun tasarımı daha hoş gibi. Görüşlerine göre bunu sipariş edeceğim. Bütçe sıkıntı değil o yüzden AOC ilk planda tasarımı dolayısıyla. Birde bahsettiğim diğer monitöre düz bakmayınca ekran siyah gözüküyormuş. Bu modelde öyle bir durum söz konusu mu? Görüşlerini bekliyorum.
Özelliklerini kıyaslayabilirsin. Ekran parlaklık değeri (cd/m2), görüş açısı, gecikme süresi, tazeleme süresi, Sync Teknolojisi gibi özellikleri kıyaslayıp daha iyi olanı al.
75Hz, 1ms, 300 cd/m2 özellikli monitör alınabilir.