Waysteon Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 GüncelÇarşı Type-C To 3x USB 3.1 1x Type-C Dönüştürücü Adaptör, Port Dönüştürücü, USB Hub Amazon.com.tr Şu tarz çoklu dönüştürücüler zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2023
GüncelÇarşı Type-C To 3x USB 3.1 1x Type-C Dönüştürücü Adaptör, Port Dönüştürücü, USB Hub Amazon.com.tr Şu tarz çoklu dönüştürücüler zarar verir mi?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 9 Mart 2023 #2 Waysteon dedi: GüncelÇarşı Type-C To 3x USB 3.1 1x Type-C Dönüştürücü Adaptör, Port Dönüştürücü, USB Hub Amazon.com.tr Şu tarz çoklu dönüştürücüler zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez. Bende kullanıyorum.
Waysteon dedi: GüncelÇarşı Type-C To 3x USB 3.1 1x Type-C Dönüştürücü Adaptör, Port Dönüştürücü, USB Hub Amazon.com.tr Şu tarz çoklu dönüştürücüler zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez. Bende kullanıyorum.
BayZ Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 80 9 Mart 2023 #3 Neden versin ki yıllardır kullandığımız ürünler bunlar
Waysteon Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 BayZ dedi: Neden versin ki yıllardır kullandığımız ürünler bunlar Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ekran kartını daha fazla yorar diye dedim.
BayZ dedi: Neden versin ki yıllardır kullandığımız ürünler bunlar Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ekran kartını daha fazla yorar diye dedim.
BayZ Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 80 9 Mart 2023 #5 ekran kartına bişey olmaz sadece daha fazla cihaz bağladığın için işlemci ve batarya etkilenir