Laptopa ek SSD eklemek

Vasseurr

Centipat
Laptopum Monster Abra A5 v16.2.1 ve içerisinde 480 GB Adata SU630 var. 2.5 inchlik port kullanılıyor ve 2 tane M.2 yuvası var. Windows ve birkaç oyun kurulu şu an. Witcher 3, GTA vb. oyunlar için ekstra depolama gerekiyor ve bir M.2 SSD almak istiyorum. En az 480'lik bir M.2 takmak istiyorum ama hangi marka daha iyi, okuma ve yazma hızı ve F/P olarak hangileri daha öne çıkıyor karar veremedim.

Samsung 970 Evo MZ-V7E500BW tavsiye ederim

Aklımda olan modellerden biri samsung 970 Evo ama fiyatı biraz pahalı. Daha f/p bir model acaba bulabilir miyim?
Bir de şöyle düşündüm eğer daha uygun daha f/p bir model bulabilirsem samsung 970 evo nun 2 katı hafızasını alabilirim aynı paraya.
@Vavien. Doğru diyosun. Peki şöyle düşünsem (çünkü hala tam karar veremedim): Ekstra hız ve depolama olan bir m2 alsam. Windows u ona kursam ve ekstra oyunları şuan ki sata ssd ye kursam sence nasıl olur

Son düzenleme:
Bir de şöyle düşündüm, eğer daha uygun daha f/p bir model bulabilirsem Samsung 970 EVO'nun 2 katı hafızasını alabilirim aynı paraya.
En kalitelisi Samsung. Yine de diğer markalar arasında iyiler var. Fakat ben onlara hakim değilim. Bazı markalar ise çok sorun çıkartıyor. Bunlar genelde o ucuz olanlar oluyor. Aklınızdakini söylerseniz iyi olup olmadığını söyleyen ya da siz bir şey demeden size bir öneride bulunan çıkabilir.

kararsız kaldığım noktalardan biri 400 500 civarına daha düşük okuma yazması olan m2 mi alsam yoksa samsung evo mu alsam.İki katı fark var neredeyse aralarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…