Laptopa ekran bağlanıldığında fps yükselir mi?

eren6789

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Hangi birini anlatayım?
Merhaba arkadaşlar. Laptopuma ayriyetten ekran bağladım. Oyun oynarken fps yükselişi yaşayabilir miyim acaba?
Oyunu sorarsanız Battlefield 4 multiplayer.
Ekran 18inc ve markası ise Lg Flatron M227WD

Ne alakası var anlayamadım. İşlemleri yapan laptopunuzun GPU ve CPUsu. Yeterli geldikten sonra RAM bile etkilemez. Monitörün görüntü vermek dışında bir işlevi yoktur.

Hayır. Aksine 1080p'de oynarsanız düşüş yaşarsınız FPS'de.
Ne alakası var anlayamadım. İşlemleri yapan laptopunuzun GPU ve CPUsu. Yeterli geldikten sonra RAM bile etkilemez. Monitörün görüntü vermek dışında bir işlevi yoktur.
Anladım fpsye bir faydası olmaz yani. Daha net oynayabilmek için düşünmüştüm şu an oyuna giriş yaptım fps laptopta gösterdiği gibi aynı gösteriyor ve renk ayarları görüntü ayarları olsun çok sinirime gitti. Sanki resim çiziyormuşum gibi bir hava verdi. Ayrıca laptopun altında soğutucu fan dahi olmasına rağmen oyundayken CPU %80 küsür lere çıkıyor. E tabi o da fps de düşüşümü etkiliyor. Laptop daha yeni zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı