EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.467 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #11 Lordiz dedi: Geçmiş olsan hocam ekranınızmı kırıldı? Genişletmek için tıkla... Hocam monitör devrildi panelden sıkıntı çıkarttılar.
Lordiz dedi: Geçmiş olsan hocam ekranınızmı kırıldı? Genişletmek için tıkla... Hocam monitör devrildi panelden sıkıntı çıkarttılar.
KeremEfe Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 188 8 Kasım 2024 #12 Lordiz dedi: Hocam bence darbeler için iş görmüyordur sandığım kadar temperli cam olanları da var ama fiyatları bana biraz uçuk geldi. Genişletmek için tıkla... Linkteki ürünün görsellerinde darbeye dayanıklı olduğu yazılmış ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Lordiz dedi: Hocam bence darbeler için iş görmüyordur sandığım kadar temperli cam olanları da var ama fiyatları bana biraz uçuk geldi. Genişletmek için tıkla... Linkteki ürünün görsellerinde darbeye dayanıklı olduğu yazılmış ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 8 Kasım 2024 #13 Vermez, aksine daha iyi. Panele zarar gelmez ve size masraf açmaz. Tek kötü yanı toz yapabilir veyahut zamanla koruyucu tutmamaya başlar. Tutmamaya başladığı vakit değişim görür.
Vermez, aksine daha iyi. Panele zarar gelmez ve size masraf açmaz. Tek kötü yanı toz yapabilir veyahut zamanla koruyucu tutmamaya başlar. Tutmamaya başladığı vakit değişim görür.
Cynosa Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #14 Zarar vermez ama takarken ekrana fazla baskı uygulamamaya çalış. Fazla baskı uygularsan o zaman zarar verirsin.
Zarar vermez ama takarken ekrana fazla baskı uygulamamaya çalış. Fazla baskı uygularsan o zaman zarar verirsin.
KeremEfe Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 188 8 Kasım 2024 #15 Cynosa dedi: Zarar vermez ama takarken ekrana fazla baskı uygulamamaya çalış. Fazla baskı uygularsan o zaman zarar verirsin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Maalesef tecrübe ettim. Ekranlar gözüktüğünden ve beklendiğinden daha hassas.
Cynosa dedi: Zarar vermez ama takarken ekrana fazla baskı uygulamamaya çalış. Fazla baskı uygularsan o zaman zarar verirsin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Maalesef tecrübe ettim. Ekranlar gözüktüğünden ve beklendiğinden daha hassas.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.467 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #16 KeremEfe dedi: Katılıyorum. Maalesef tecrübe ettim. Ekranlar gözüktüğünden ve beklendiğinden daha hassas. Genişletmek için tıkla... Bende yaşadım hocam aynısını biraz bastırınca ekran çat diye gitmişti.
KeremEfe dedi: Katılıyorum. Maalesef tecrübe ettim. Ekranlar gözüktüğünden ve beklendiğinden daha hassas. Genişletmek için tıkla... Bende yaşadım hocam aynısını biraz bastırınca ekran çat diye gitmişti.