Laptopa ekstra monitör bağlanırsa güç düşüşü olur mu?

yıldızi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde HP Victus 16 bir laptop var RTX 4060 Ryzen 5 7640HS 144 Hz 1080p.
2K monitör almak istiyorum laptopa bağlarsam güç düşüşü olur mu? Ana monitör olarak kullanacağım aldığımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç düşüşü derken ne demek istiyorsunuz? Performans mı demek istediniz? 2K monitöre geçerseniz 1080p de olan performansı elbette alamazsınız.

O cihaz 2kyi beslemeye çok zorlanır. Çift ekran kullanacaksaniz da ikinci ekranın 27" olması biraz sıkıntı olabilir

Performans, güç kaybı yok denilecek seviyede olur. Oyun oynarken laptop ekranını kapatırsaniz güç kaybı yaşanmaz

Merhaba, elimde HP Victus 16 bir laptop var RTX 4060 Ryzen 5 7640HS 144 Hz 1080p.
2K monitör almak istiyorum laptopa bağlarsam güç düşüşü olur mu? Ana monitör olarak kullanacağım aldığımda.

2K ekranlı laptoplara nazaran performans aynı olmaz ama yine de görüntü iyileşir ve 1080P'nin biraz altında performansla çalışır laptop'unla birlikte.
Yani 1080p performansından azıcık daha az performans alırsınız ancak görüntü kalitesinde ciddi artış olur. Umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi

Anladım hocam sağ olun performanstan kastım laptop monitörüde sorunsuz çalışır mı olacaktı ama sağ olun tekrardan.

Güç düşüşü derken ne demek istiyorsunuz? Performans mı demek istediniz? 2K monitöre geçerseniz 1080p de olan performansı elbette alamazsınız.

Hocam aslında demek istediğim eğer 2K ya geçersem monitörde gecikme veya kasma durumu olur mu? Şu an laptopta RTX 4060 var ve performansı çok iyi laptoplara nazaran o yüzden sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aslında demek istediğim eğer 2K ya geçersem monitörde gecikme veya kasma durumu olur mu? Şu an laptopta RTX 4060 var ve performansı çok iyi laptoplara nazaran o yüzden sordum.

Kullanabilirsiniz, problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…