TouchpadLover Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 315 Çözümler 5 15 Haziran 2020 #11 gurkanyal dedi: Kulaklık girişinin altında Type-C var gibi gözüküyor fotoğraflarda ama tam göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Kensington kilidi mi Usb-c mi olduğuna dikkat edin.
gurkanyal dedi: Kulaklık girişinin altında Type-C var gibi gözüküyor fotoğraflarda ama tam göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Kensington kilidi mi Usb-c mi olduğuna dikkat edin.
Utopia Centipat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 15 Haziran 2020 #12 Ben bakarım, olmazsa genel özelliklerden bakmaya çalışırım. Umarım halledeğilirim. Teşekkürler tekrardan . TouchpadLover dedi: Kensington kilidi mi Usb-c mi olduğuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Ben bakarım, olmazsa genel özelliklerden bakmaya çalışırım. Umarım halledeğilirim. Teşekkürler tekrardan . TouchpadLover dedi: Kensington kilidi mi Usb-c mi olduğuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 15 Haziran 2020 #13 TouchpadLover dedi: Kensington kilidi mi USB-C mi olduğuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Kensington kilidi sağ üstte gibi Onu'da dikkate aldım.
TouchpadLover dedi: Kensington kilidi mi USB-C mi olduğuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Kensington kilidi sağ üstte gibi Onu'da dikkate aldım.