Laptopa Eski Sabit Disk Ekleme

mamburo

Megapat
Daha fazla  
Yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Aklıma yatan bazı modellerde sadece SSD olduğu için depolama sorunu yaşayacağımı düşünüyorum. Benim elimde eski laptopumun sabit diski var, 70 MB okuma 70 MB yazma değerlerine sahip. Bu sabit diski yeni bir laptopa takarsam oyun yükleme süreleri çok uzar mı, laptopun performansına etki eder mi?

Şöyle açıklayayım: 20 yaşındaki bir gence 100 yaşındaki birinin akciğerlerini nakil etseniz o genç koşabilir mi? Yapmak istediğiniz şey ile hemen hemen aynı. Eski diskinizi taşınabilir olarak kullanabilirsiniz aparat yardımı ile.

Mutlaka performans bakımından geride kalacaktır.Bu biraz alacağınız laptopla alakalı önerim ssd+hdd takabilecek bir model düşünmeniz olacaktır(Garanti kapsamı dışında olacağını unutmayın) .Yada bir hdd usb çevirici alırsanız eski hddyi harici olarak depolamada kullanabilirsiniz.Örneğin ben 7 yıllık dizüstü bilgisayarıma 4 yıldır ssd+hdd olarak kullanıyorum depolama sorunu yaşamıyorum.

Eski harddiskinizin bağlantı tipi ile yeni sistemler uyumlu olmayabilir. Kaldı ki hız konusu da ayrı bir sorun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…