Laptopa fazladan SSD veya hard disk ekletmenin maliyeti ne olur?

anonim reis

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 İ5 12.NESİL H 16GB RAM 500GB SSD
SSD veya HDD modeli
500gb
Arkadaşlar laptopumun 500 GB SSD'si var ben bu cihazıma hard disk eklemek istesem veya SSD eklemek istesem bana kaça patlar? SSD veya hard disk 1TB ekleyeceğim bir de marka verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptopumun 500 GB SSD'si var ben bu cihazıma hard disk eklemek istesem veya SSD eklemek istesem bana kaça patlar? SSD veya hard disk 1TB ekleyeceğim bir de marka verir misiniz?

Laptopunuzun destekleyip desteklemediğini araştırın almadan önce ve tavsiyem Samsung 970 Evo Plus:

Eğer garantisi devam ediyorsa garanti sağlayan bilgisayarcılara taktırabilirsin. El yatkınlığın varsa takması kolaydır tabii garantisi devam etmiyorsa kendin tak. 1000GB SATA SSD maliyetleri fazla değişken. En iyi ihtimalle 15000 2000TL gibi bir rakam seni kurtarır.

Eğer garantisi devam ediyorsa garanti sağlayan bilgisayarcılara taktırabilirsin. El yatkınlığın varsa takması kolaydır tabii garantisi devam etmiyorsa kendin tak. 500GB SATA SSD maliyetleri fazla değişken. En iyi ihtimalle 15000 2000TL gibi bir rakam seni kurtarır.

Hocam 1400 TL'ye Samsung 970 Evo Plus 1 TB var.

Herkese çok teşekkürler yardımcı oldunuz ve kısa bir bilgi laptopun garantisi devam ediyor nasıl destekleyip desteklemediğini anlayacağız arkadaşlar laptop Excalibur g 870.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı