Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2020 #11 SrcnTSC dedi: Servise sordum sıkıntı yok dedi. Boş bilgiler vermeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Size gönderilen mailde cihaza fiziksel hasar geldiği anda garanti dışı kalınacağı belirtilmiş. Yanlış bilgi verdiğimi sanmıyorum.
SrcnTSC dedi: Servise sordum sıkıntı yok dedi. Boş bilgiler vermeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Size gönderilen mailde cihaza fiziksel hasar geldiği anda garanti dışı kalınacağı belirtilmiş. Yanlış bilgi verdiğimi sanmıyorum.
SrcnTSC Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 303 18 Mart 2020 #12 Odyofil dedi: Size gönderilen mailde cihaza fiziksel hasar geldiği anda garanti dışı kalınacağı belirtilmiş. Yanlış bilgi verdiğimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım orada belirtilmek istenen açma sırasında kırılır yada bozulursa. Sonuçta hayati bi parçaya zarar gelmedi fakat dönüşünüz için yinede teşekkürler.
Odyofil dedi: Size gönderilen mailde cihaza fiziksel hasar geldiği anda garanti dışı kalınacağı belirtilmiş. Yanlış bilgi verdiğimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım orada belirtilmek istenen açma sırasında kırılır yada bozulursa. Sonuçta hayati bi parçaya zarar gelmedi fakat dönüşünüz için yinede teşekkürler.