Cyberbug 2077 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Temmuz 2022 #1 İyi günler. Götürdüğüm bilgisayarcı temiz kurulum + format yapmıştı. Sonra da KMSpico yüklemiş. Ondan dolayı tekrar format+temiz kurulum yaptırdım ancak pek güvenemedim. Niye bilmiyorum ama sorum şu. Laptopa format yapıldığı nasıl anlaşılır? Laptopa temiz kurulum yapıldığı nasıl anlaşılır? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
İyi günler. Götürdüğüm bilgisayarcı temiz kurulum + format yapmıştı. Sonra da KMSpico yüklemiş. Ondan dolayı tekrar format+temiz kurulum yaptırdım ancak pek güvenemedim. Niye bilmiyorum ama sorum şu. Laptopa format yapıldığı nasıl anlaşılır? Laptopa temiz kurulum yapıldığı nasıl anlaşılır?
Çözüm Recep Baltaş 2 Nisan 2023 Windows klasörünün oluşturulma tarihi sisteme format atıoldığı tarihtir. Buna bakarak anlayabilmeniz gerek.
Windows klasörünün oluşturulma tarihi sisteme format atıoldığı tarihtir. Buna bakarak anlayabilmeniz gerek.
5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 20 Temmuz 2022 #11 Cyberbug 2077 dedi: Ancak tehdide açık hale gelsem bile benim bilgisayarımda AV olduğu için bir sorun olma ihtimali de ortadan kalkmış olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır güvenlik açıkları oluşabilir. Anladığım kadarıyla format atmayı bilmiyorsun. Şu video sana rehberlik edebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Cyberbug 2077 dedi: Ancak tehdide açık hale gelsem bile benim bilgisayarımda AV olduğu için bir sorun olma ihtimali de ortadan kalkmış olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır güvenlik açıkları oluşabilir. Anladığım kadarıyla format atmayı bilmiyorsun. Şu video sana rehberlik edebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Nisan 2023 #12 Windows klasörünün oluşturulma tarihi sisteme format atıoldığı tarihtir. Buna bakarak anlayabilmeniz gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows klasörünün oluşturulma tarihi sisteme format atıoldığı tarihtir. Buna bakarak anlayabilmeniz gerek.