Fleaz Centipat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #11 ugreen dedi: Kardeşim sen bunu depolama alanına yazmıyor musun okuma yazma hızı ile alakalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Okuma yazma hızından bahsetmiyorum sadece demek istediğim kac GB olduğu fark etmiyor.
ugreen dedi: Kardeşim sen bunu depolama alanına yazmıyor musun okuma yazma hızı ile alakalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Okuma yazma hızından bahsetmiyorum sadece demek istediğim kac GB olduğu fark etmiyor.
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #13 HDD hızına göre değişir. SSD ile daha kısa sürer.
Kreuseux Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 594 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Rx 6800 / Amd Ryzen 5 5600 / 200 Hz 1080p Monitör / B450 Anakart / 16 gb Ram / 512 Gb SSD Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #14 FearrFD2 dedi: Herkese iyi forumlar, iyi akşamlar. Ben laptopuma format atmak istiyorum. Bu format işlemi ne kadar sürer? Depolama alanım 1TB. Genişletmek için tıkla... Min 25 Max 2 saat.
FearrFD2 dedi: Herkese iyi forumlar, iyi akşamlar. Ben laptopuma format atmak istiyorum. Bu format işlemi ne kadar sürer? Depolama alanım 1TB. Genişletmek için tıkla... Min 25 Max 2 saat.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.894 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 14 Ocak 2021 #15 ugreen dedi: Kardeşim sen bunu depolama alanına yazmıyor musun okuma yazma hızı ile alakalı değil mi. Genişletmek için tıkla... SSD'nin okuma yazma hızına bağlı olarak hızlı bir işlemdir format. Adam tabii ki de diske yani depolama alanına yazıyor, bilmiyorsun sanırım.
ugreen dedi: Kardeşim sen bunu depolama alanına yazmıyor musun okuma yazma hızı ile alakalı değil mi. Genişletmek için tıkla... SSD'nin okuma yazma hızına bağlı olarak hızlı bir işlemdir format. Adam tabii ki de diske yani depolama alanına yazıyor, bilmiyorsun sanırım.
U ugreen Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 43 14 Ocak 2021 #16 KojiroHyuga04 dedi: SSD'nin okuma yazma hızına bağlı olarak hızlı bir işlemdir format. Adam tabii ki de diske yani depolama alanına yazıyor, bilmiyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben zaten adama bunu anlatmaya çalışıyordum 25 kere falan format atmışımdır zaten .
KojiroHyuga04 dedi: SSD'nin okuma yazma hızına bağlı olarak hızlı bir işlemdir format. Adam tabii ki de diske yani depolama alanına yazıyor, bilmiyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben zaten adama bunu anlatmaya çalışıyordum 25 kere falan format atmışımdır zaten .
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 14 Ocak 2021 #17 Fleaz dedi: Okuma yazma hızından bahsetmiyorum sadece demek istediğim kac GB olduğu fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Ediyor da Windows yazacağına göre depolama fark ediyor.
Fleaz dedi: Okuma yazma hızından bahsetmiyorum sadece demek istediğim kac GB olduğu fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Ediyor da Windows yazacağına göre depolama fark ediyor.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ocak 2021 #18 ItsAllGoodman dedi: SSD ise 10 dakika civarı sürüyor. HDD ise 1 saat bile sürebilir. Genişletmek için tıkla... Daha 2 gün önce format attım başkasının bilgisayarına 10 dakika sürdü benim bilgisayarımın tam olarak ayılma süresi HDD kullanıyorum.
ItsAllGoodman dedi: SSD ise 10 dakika civarı sürüyor. HDD ise 1 saat bile sürebilir. Genişletmek için tıkla... Daha 2 gün önce format attım başkasının bilgisayarına 10 dakika sürdü benim bilgisayarımın tam olarak ayılma süresi HDD kullanıyorum.
ahmeths Kilopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #19 Eğer Notebookunuzda Harddisk bulunuyorsa windows kurulumu tam kapsamlı bir şekilde ~30 dakika sürecektir.
Eğer Notebookunuzda Harddisk bulunuyorsa windows kurulumu tam kapsamlı bir şekilde ~30 dakika sürecektir.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.209 Makaleler 3 Çözümler 194 14 Ocak 2021 #20 377619 dedi: Daha 2 gün önce format attım başkasının bilgisayarına 10 dakika sürdü benim bilgisayarımın tam olarak ayılma süresi HDD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Video olmadan pek inanacağımı sanmam.
377619 dedi: Daha 2 gün önce format attım başkasının bilgisayarına 10 dakika sürdü benim bilgisayarımın tam olarak ayılma süresi HDD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Video olmadan pek inanacağımı sanmam.