Laptopa format nasıl atılır?

Ahmer_EmRe

Femtopat
İyi Günler.
Benim kullandığım bir laptopum var ki birazcık kötü bir PC. İçerisinde Windows 10 yüklüdür ama bazen nedense programları ve oyunları açmıyor, örneğin Valorant. Arkadaşımda da aynı laptop var ama o gayet iyi oynuyor. Sadece bu da değil ben ekran kartı driverımı güncelleştirmiştim ama güncellemeden önceki hali daha iyiydi ayrıca PC'de yer de açılsın diye format atmak istiyorum(Sıfırlama veya fabrika ayarlarına geri dönderme değil). Bunu nasıl yaparım? Ayrıca formatlarsam hala Windows yüklü olur mu?

Formatlamak silmektir. Sildikten sonra yeniden Windows kurarsanız yüklü olur. :)

Nasıl yapacağın hakkında basit iki rehber.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Formatlamak silmektir. Sildikten sonra yeniden Windows kurarsanız yüklü olur. :)

Nasıl yapacağın hakkında basit iki rehber.

Teşekürler

Formatlama işlemi (OS'nin) Windows'un yeniden kurulum işlemidir.

Rehber konu size yardımcı olacaktır.

Ek olarak format sonrası için buraya bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı