werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 20 Temmuz 2023 #1 Elimde Asus model Windows 8 yüklü bir Laptop var. Windows 10 nasıl yüklenir?
ByknınR6sı Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 908 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad L340 Gaming Notebook - İntel İ5 9300HF - Nvidia GTX 1650 - 16 GB Kingston RAM - Sandisk 480 GB Plus Sata 3 2.5" SSD - Samsung 256 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Çözüldü: USB ile format nasıl atılır? HDD ile Windows 10 kullanıyorum, yeni SSD satın alacağım ve Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Detaylı işinize yarayan videolar var mı? www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek atabilirsiniz.
Çözüldü: USB ile format nasıl atılır? HDD ile Windows 10 kullanıyorum, yeni SSD satın alacağım ve Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Detaylı işinize yarayan videolar var mı? www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek atabilirsiniz.