K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 Selam herkese yeni aldığım laptopumu iade etmek istiyorum FreeDOS yüklü gelmişti Windows 10 kurmuştum şimdi tekrardan FreeDOS nasıl kurabilirim ?
Selam herkese yeni aldığım laptopumu iade etmek istiyorum FreeDOS yüklü gelmişti Windows 10 kurmuştum şimdi tekrardan FreeDOS nasıl kurabilirim ?
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #2 Windows dosyasını bulup silin ve cihazı formatlayın.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 18 Ekim 2022 #3 Windows kurulum ekranından tüm diskleri sil.
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 18 Ekim 2022 #4 Kalem21 dedi: Selam herkese yeni aldığım laptopumu iade etmek istiyorum FreeDOS yüklü gelmişti Windows 10 kurmuştum şimdi tekrardan FreeDOS nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Kurmak istediğiniz FreeDOS sürümünü aşağıdaki linkten seçip indirebilirsiniz. The FreeDOS Project www.freedos.org Nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bu videodan yardım alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kalem21 dedi: Selam herkese yeni aldığım laptopumu iade etmek istiyorum FreeDOS yüklü gelmişti Windows 10 kurmuştum şimdi tekrardan FreeDOS nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Kurmak istediğiniz FreeDOS sürümünü aşağıdaki linkten seçip indirebilirsiniz. The FreeDOS Project www.freedos.org Nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bu videodan yardım alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #5 Selaus4 dedi: Kurmak istediğiniz FreeDOS sürümünü aşağıdaki linkten seçip indirebilirsiniz. The FreeDOS Project www.freedos.org Nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bu videodan yardım alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... USB'ye yazıyorum BOOT menüsünde gözükmüyor.
Selaus4 dedi: Kurmak istediğiniz FreeDOS sürümünü aşağıdaki linkten seçip indirebilirsiniz. The FreeDOS Project www.freedos.org Nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bu videodan yardım alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... USB'ye yazıyorum BOOT menüsünde gözükmüyor.
Selaus4 Megapat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 9 18 Ekim 2022 #6 Kalem21 dedi: USB'ye yazıyorum BOOT menüsünde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile yazıyorsunuz?
Kalem21 dedi: USB'ye yazıyorum BOOT menüsünde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile yazıyorsunuz?
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #7 Selaus4 dedi: Hangi program ile yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Valla cevap geç gelince Windows u silip uefi Shell i yukarıya çekip öyle gönderdim laptopu rufus ile yazıyordum.
Selaus4 dedi: Hangi program ile yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Valla cevap geç gelince Windows u silip uefi Shell i yukarıya çekip öyle gönderdim laptopu rufus ile yazıyordum.