Laptopa gazlı içecek döküldü

A. Winona

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Anlık boşluğuma geldi ve gazlı içecek döktüm laptopa. Boşluk tuşu ve bir tuş daha çalışmıyor. Silince düzeliyor, kuruyunca eski halini alıyor. Bir de dökülür dökülmez sildim ama nafile. Açıkçası öğrenci olduğum için fiyat konusunda da biraz sıkıntılıyım. Garanti kapsamına da girmiyor. Ne kadar gözden çıkarmam lazım? Fikri olan var mı? ya da ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

En temizinden acil yetkili servise git. Sonra pahalıya patlar.

Format at (!) Anakart'a geldiyse anakart ve diğer parçalar zarar görebilir veya kısa devre yapabilir servise götürün ama yüksek bir miktar isteyebilirler.

Format at (!) anakarta geldiyse anakart ve diğer parçalar zarar görebilir veya kısa devre yapabilir servise götürün ama yüksek bir miktar isteyebilirler.

Yok ya gelmedi çok dökülmedi direk sildim kuruladım sadece iki tuş yapışıyor.

Yukarıda söylenilenler gibi servise götürmek en mantıklısı gibi.

Yok ya gelmedi çok dökülmedi direk sildim kuruladım sadece iki tuş yapışıyor.

Buna detaylıca bakmadan bilemezsin oksitlenme olmuş olabilir şimdi bir şey olmasa bile ileride komple gidebilir laptop.

Buna detaylıca bakmadan bilemezsin oksitlenme olmuş olabilir şimdi bir şey olmasa bile ileride komple gidebilir laptop.

Hadi ya daha yeni almıştım tamamdır sağ ol.
Format at (!) Anakart'a geldiyse anakart ve diğer parçalar zarar görebilir veya kısa devre yapabilir servise götürün ama yüksek bir miktar isteyebilirler.
Ne kadar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…