Laptopa GTX 750 Ti Takılır mı?

Lerasen

Decapat
GTX 750 Ti almayı düşünüyorum laptopuma peki takabilir miyim ekran kartı? 2 veya 4 GB RAM var işlemcisini bilmiyorum ama baktıktan sonra yazarım. Taktıktan sonra bile LoL oynamama yetecek midir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 750 Ti almayı düşünüyorum laptopuma peki takabilir miyim ekran kartı? 2 veya 4 GB RAM var işlemcisini bilmiyorum ama baktıktan sonra yazarım. Taktıktan sonra bile LoL oynamama yetecek midir sizce?
Bir kaç parça ile eGPU denilen olayı gerçekleştirebilirsin lakin laptopunuza uygun olur mu onu İşlemci vb. sistem bilgilerini öğrendikten sonra söyleyebiliriz.

Core i3 5005 CPU 4 GB RAM'li bir laptop var. 750 Ti takmayı dusunuyorum. Uygun mudur? Darboğaz olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı