Laptopa güç gelmiyor

enes216

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün laptopumun içini açtım ve termal macununu değiştirdim. Ancak parçaları tekrar yerine koyduktan sonra ekte gördüğünüz bir vida fazla geldi. Bütün bunlardan sonra da bilgisayara adaptörünü bağladığımda elektriği algılamadı. Bu ahmak PC hastasına yardım eder misiniz lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
O vidayı bilgisayarın içinden çıkardıysanız nasıl girmiyor onu anlamadım. Bence en yakın bir bilgisayar tamircisine götürün derim daha kötü olmadan.

Bilmiyorum ki ben de, 2-3 defa söktüm taktım zaten. En yakın zamanda gitmeye çalışacağım ama neden kaynaklanıyor olabilir sizce veya vida nereye ait olabilir acaba?

Bilmiyorum ki ben de, 2-3 defa söktüm taktım zaten. En yakın zamanda gitmeye çalışacağım ama neden kaynaklanıyor olabilir sizce veya vida nereye ait olabilir acaba?

Başka bir vidayı görselde belirttiğiniz vidanın deliğine takmış iseniz belki bundan kaynaklanıyor olabilir. Kendinizden eminseniz bilgisayarı baştan söküp tekrar takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…