Mairex Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #11 ressh dedi: Recep Hocamın attığı bilgilere göre olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi başka konuları incelediğimde farklı marka çift ram kullananlar var onlarınki nasıl uydu ozaman anlamadım
ressh dedi: Recep Hocamın attığı bilgilere göre olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi başka konuları incelediğimde farklı marka çift ram kullananlar var onlarınki nasıl uydu ozaman anlamadım
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 14 Mart 2021 #12 Mairex dedi: Ama şimdi başka konuları incelediğimde farklı marka çift ram kullananlar var onlarınki nasıl uydu ozaman anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam alacağınız ramin marka ve modeli nedir?
Mairex dedi: Ama şimdi başka konuları incelediğimde farklı marka çift ram kullananlar var onlarınki nasıl uydu ozaman anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam alacağınız ramin marka ve modeli nedir?
Mairex Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #13 ressh dedi: Recep hocamın attığı bilgilere göre sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Pardon sorun olmaz demişsiniz tamamdır o zaman. ressh dedi: Hocam alacağınız RAM'in marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Modelini tam olarak bilmiyorum yarın atacak. 8 GB DDR 1600 MHz Kingston olduğunu biliyorum sadece.
ressh dedi: Recep hocamın attığı bilgilere göre sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Pardon sorun olmaz demişsiniz tamamdır o zaman. ressh dedi: Hocam alacağınız RAM'in marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Modelini tam olarak bilmiyorum yarın atacak. 8 GB DDR 1600 MHz Kingston olduğunu biliyorum sadece.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 14 Mart 2021 #14 Mairex dedi: Pardon sorun olmaz demişsiniz tamamdır o zaman. Modelini tam olarak bilmiyorum yarın atacak. 8 GB DDR 31600 MHz Kingston olduğunu biliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kusura bakmayın sonradan düzelttim, anlaşılmayacak şekilde yazmışım.
Mairex dedi: Pardon sorun olmaz demişsiniz tamamdır o zaman. Modelini tam olarak bilmiyorum yarın atacak. 8 GB DDR 31600 MHz Kingston olduğunu biliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kusura bakmayın sonradan düzelttim, anlaşılmayacak şekilde yazmışım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Mart 2021 #15 ressh dedi: O kadar bilgili değiliz hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ressh dedi: O kadar bilgili değiliz hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mairex Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #16 Arkadaşlar tekrardan merhaba. Size attığım RAM bilgilerinden yola çıkarak bu RAM'ı alırsam uyar mı? Pazartesi günü alacağım. Dosya Ekleri Screenshot_20210314-121949_WhatsApp.jpg 52,5 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Size attığım RAM bilgilerinden yola çıkarak bu RAM'ı alırsam uyar mı? Pazartesi günü alacağım.
E Enes Başar Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #17 ASUS BR866T RAM önerisi ASUS BR866T model laptop kullanıyorum. Nasıl bir RAM almalıyım? www.technopat.net Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar. SPD bölümü boş gözüktüğü için o kısmı atamadım
ASUS BR866T RAM önerisi ASUS BR866T model laptop kullanıyorum. Nasıl bir RAM almalıyım? www.technopat.net Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar. SPD bölümü boş gözüktüğü için o kısmı atamadım
orhanberkbin Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #18 DarkPythonOffiziel dedi: Yanlış anlamadıysam aradığınız ürün bu. Kingston KVR16LS11/8 8 GB DDR3L 1600 MHz SODIMM Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri Kingston KVR16LS11/8 8 GB DDR3L 1600 MHz SODIMM Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Genişletmek için tıkla... banada yardımıcı olurmusunuz orhanberkbin dedi: banada yardımıcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla...
DarkPythonOffiziel dedi: Yanlış anlamadıysam aradığınız ürün bu. Kingston KVR16LS11/8 8 GB DDR3L 1600 MHz SODIMM Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri Kingston KVR16LS11/8 8 GB DDR3L 1600 MHz SODIMM Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Genişletmek için tıkla... banada yardımıcı olurmusunuz orhanberkbin dedi: banada yardımıcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla...