Laptopa hangi termal macun alınmalı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Çevremden aldığım yardımlar ve araştırmam sonucu kafama 3 model yattı ancak elimdeki cihaz masaüstü değil. Laptop olduğu için pump-out sıkıntısını en az yaşayacağım performanslı bir macun seçmekte arada kaldım.
Kafama yatan 3 model:
MX6.
Thermalright heilos(termal ped olduğu için pump-out olmaz muhtemelen ama performans ve uzun vade kısmında diğerleri kıyasla nasıl bilemedim)
Thermalright TF7.
Ürün fiyatı bu civarlar veya 300'ün üstüne fazla çıkmasa iyi olur.
Elimdeki cihaz şu Lenovo IdeaPad Creator 5 82D4005JTX Notebook

Son düzenleyen: Moderatör:

Thermalright helios al tabii ki. Hem macundan daha uzun omurlu hemde laptoplarda oerformansı daha iyi. Ancak stoklarda yok suan diye biliyorum. Yurtdisiyla ugrasirim dersen PTM7950 alabilirsin.

Thermalright Heilos.

Thermalright helios al tabii ki. Hem macundan daha uzun omurlu hemde laptoplarda oerformansı daha iyi. Ancak stoklarda yok suan diye biliyorum. Yurtdisiyla ugrasirim dersen PTM7950 alabilirsin.

Var fakat fiyatı uçmuş. Yurt dışı birde.

Thermalright Helios al tabii ki. Hem macundan daha uzun omurlu hem de laptoplarda oerformansı daha iyi. Ancak stoklarda yok şu an diye biliyorum. Yurtdisiyla ugrasirim dersen PTM7950 alabilirsin.

Thermalright Heilos.

Thermalright heilos ya da PTM 7950.

Hocam daha geçen idefix ile stok gözüküyordu şu an bitmiş kusura bakmayın. PTM7590 ise 400TL üstüne çıkıyor ve yurt dışı meselesi biraz karışık. Başka önerileriniz var mı?

Buraya da bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…