T Toreddo Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, laptopumda Intel HD Graphics yani işlemcinin ekran kartı var. Ben harici bir ekran kartı takmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim, laptop anakartında yer var ama soğutmak için demiri falan bağlayamayacağım sanırım.
Merhaba arkadaşlar, laptopumda Intel HD Graphics yani işlemcinin ekran kartı var. Ben harici bir ekran kartı takmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim, laptop anakartında yer var ama soğutmak için demiri falan bağlayamayacağım sanırım.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Ağustos 2014 #2 Laptopta harici ekran kartı kullanılmadıysa siz de takamazsınız. Ekstra soğutma koymamışlardır vs.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 25 Ağustos 2014 #3 Laptoba Mikail'in dediği gibi harici ekran kartı takamazsın. İçindekini de değiştiremezsin. Laptobu değiştirmen lazım.
Laptoba Mikail'in dediği gibi harici ekran kartı takamazsın. İçindekini de değiştiremezsin. Laptobu değiştirmen lazım.