TekKrar Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 82 9 Mayıs 2020 #1 HP Pavilion 15-AW008NT laptopuma harici ekran kartı takmayı düşünüyorum ama laptopumun PCI girişi var mı bunu nereden öğrenebilirim? Ek olarak bu laptopuma hangi ekran kartını takmam performans bakımından daha iyi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2020
HP Pavilion 15-AW008NT laptopuma harici ekran kartı takmayı düşünüyorum ama laptopumun PCI girişi var mı bunu nereden öğrenebilirim? Ek olarak bu laptopuma hangi ekran kartını takmam performans bakımından daha iyi olur?
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 9 Mayıs 2020 #2 NVIDIA ekran kartlarına bakmanızı öneririm oyun performansı açısından zira AMD ekran kartını tavsiye etmem.
NVIDIA ekran kartlarına bakmanızı öneririm oyun performansı açısından zira AMD ekran kartını tavsiye etmem.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 9 Mayıs 2020 #3 E GPU cihazınızda çalışmayacaktır. Çalışacağının garantisi verilmemekte olup kesinlikle darboğaz yaşayacaksınız.
E GPU cihazınızda çalışmayacaktır. Çalışacağının garantisi verilmemekte olup kesinlikle darboğaz yaşayacaksınız.
TekKrar Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 82 9 Mayıs 2020 #4 Pitbull dedi: E GPU cihazınızda çalışmayacaktır. Çalışacağının garantisi verilmemekte olup kesinlikle darboğaz yaşayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olacağını tahmin ediyorum zate ama çalışmayacağını nerden anladığınızı sorabilir miyim ?
Pitbull dedi: E GPU cihazınızda çalışmayacaktır. Çalışacağının garantisi verilmemekte olup kesinlikle darboğaz yaşayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olacağını tahmin ediyorum zate ama çalışmayacağını nerden anladığınızı sorabilir miyim ?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 9 Mayıs 2020 #5 Sosyal de bir sürü konu var, yaptım çalışmadı şeklinde. Bunu tahmin etmek zor değil.