LadyLovely Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2021 #1 FireStorm dedi: Caps Lock açık şekilde yazmanın sebebi neydi? Laptopunda 2 SATA bağlantı noktası varsa bağlarsın. Yoksa bağlayamazsın. Windows 8.1 kur, daha güncel bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... Anakartın 2 SATA bağlantısı varmış (önceden başka bir anakart takılıydı deģişti yani) bilgisayarın içine bakmadım ama hem HDD hem SSD takabilir miyim?
FireStorm dedi: Caps Lock açık şekilde yazmanın sebebi neydi? Laptopunda 2 SATA bağlantı noktası varsa bağlarsın. Yoksa bağlayamazsın. Windows 8.1 kur, daha güncel bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... Anakartın 2 SATA bağlantısı varmış (önceden başka bir anakart takılıydı deģişti yani) bilgisayarın içine bakmadım ama hem HDD hem SSD takabilir miyim?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #2 Eğer yer varsa takabilirsin.
exysnap Kilopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 458 6 Ocak 2021 #3 LadyLovely dedi: Anakartın 2 SATA bağlantısı varmış (önceden başka bir anakart takılıydı deģişti yani) bilgisayarın içine bakmadım ama hem HDD hem SSD takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SATA2 yuvasına SSD takabilir CD kısmını çıkartıp HDD Caddy adlı ürünü alıp HDD'yi oraya takabilirsiniz.
LadyLovely dedi: Anakartın 2 SATA bağlantısı varmış (önceden başka bir anakart takılıydı deģişti yani) bilgisayarın içine bakmadım ama hem HDD hem SSD takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SATA2 yuvasına SSD takabilir CD kısmını çıkartıp HDD Caddy adlı ürünü alıp HDD'yi oraya takabilirsiniz.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Ocak 2021 #4 Ben sanmam takılacağını. Laptopun içinde yer olmayabilir belki. İçine bak yer var.
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 HDD Caddy alıp CD-ROM yuvasına HDD takabilirsiniz. SSD'yi de HDD yuvasına takarsınız.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 6 Ocak 2021 #6 Yer varsa takılabilir.