T Tugrul709 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #11 Sizin dediğinizi yaparak kurduğumda serial kısmına gelince serial otomatik cikacak yani. Değil mi yanlış anlamadım? Bu videoda kullandığı programın adı nedir?
Sizin dediğinizi yaparak kurduğumda serial kısmına gelince serial otomatik cikacak yani. Değil mi yanlış anlamadım? Bu videoda kullandığı programın adı nedir?
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Mayıs 2014 #12 Çok oldu izleyeli hatırlayamadım.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 29 Mayıs 2014 #13 Tugrul709 dedi: sizin dediğinizi yaparak kurduğumda serial kısmına gelince serial otomatik cikicak yani dimi yanlış anlamadım bu videoda kullandığı programın adı nedir? Genişletmek için tıkla... Öyle olması gerekir ama diğer arkadaşlarda yorum yapacaktır emin olmak lazım.
Tugrul709 dedi: sizin dediğinizi yaparak kurduğumda serial kısmına gelince serial otomatik cikicak yani dimi yanlış anlamadım bu videoda kullandığı programın adı nedir? Genişletmek için tıkla... Öyle olması gerekir ama diğer arkadaşlarda yorum yapacaktır emin olmak lazım.
T Tugrul709 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #14 Bu programla Hdd'yi Ssd ye aktarsam yanınada öteki hdd yi takarsam Ssd yerel c , hdd de yerel d disk diye gözükür mü? Yoksa onun bir ayarı var mıdır?
Bu programla Hdd'yi Ssd ye aktarsam yanınada öteki hdd yi takarsam Ssd yerel c , hdd de yerel d disk diye gözükür mü? Yoksa onun bir ayarı var mıdır?
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Mayıs 2014 #15 Diğerini biçimlendir. C ve D olarak görür.
T Tugrul709 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #16 Cok tesekkurler verdiğiniz bilgiler için. Su programıda bulsak 10 numara olacak.
onurcan genc Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 10 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #17 mac için casper 7 tarzı program varmı acaba ?
Mr_Bean Hectopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 739 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2016 #18 FireStorm dedi: Caps lock açık şekilde yazmanın sebebi neydi ? Laptobunda 2 sata bağlantı noktası varsa bağlarsın. Yoksa bağlayamazsın. Windows 8.1 kur, daha güncel bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... Optik sürücü çıkartılıp adaptör ile bağlanılabilir
FireStorm dedi: Caps lock açık şekilde yazmanın sebebi neydi ? Laptobunda 2 sata bağlantı noktası varsa bağlarsın. Yoksa bağlayamazsın. Windows 8.1 kur, daha güncel bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... Optik sürücü çıkartılıp adaptör ile bağlanılabilir