Laptopa ikinci ekran olarak kullanabilecek monitör önerisi

emreyesilyurt

Hectopat
Selam arkadaşlar. Laptopuma ikinci ekran olarak kullanabileceğim bir monitör önerisi istiyorum.

Premier gibi uygulamalar kullanırken ikinci bir ekrana ihtiyacım oluyor. Veya bir iş yaparken diğer ekrandan farklı bir şey takip etmem gerekiyor. Tek ekranın problemini çoğunlukla çekiyorum. Oyun oynarken birden yandan diğer tarafından bir akış takip etmem gerekiyor falan. Bunun için bana bir ekran önerir misiniz? Pahalı bir ekran istemiyorum ama dandik de olmasın. Ucuz yollu işimi görsün yeter. Acil almayacağım için net bir bütçem yok fakat uçuk olmasını da istemiyorum sonuçta ikinci ekran yapacağım.

Laptop monitörüm 144 Hz.

Selam arkadaşlar. Laptopuma ikinci ekran olarak kullanabileceğim bir monitör önerisi istiyorum.

Premier gibi uygulamalar kullanırken ikinci bir ekrana ihtiyacım oluyor. Veya bir iş yaparken diğer ekrandan farklı bir şey takip etmem gerekiyor. Tek ekranın problemini çoğunlukla çekiyorum. Oyun oynarken birden yandan diğer tarafından bir akış takip etmem gerekiyor falan. Bunun için bana bir ekran önerir misiniz? Pahalı bir ekran istemiyorum ama dandik de olmasın. Ucuz yollu işimi görsün yeter. Acil almayacağım için net bir bütçem yok fakat uçuk olmasını da istemiyorum sonuçta ikinci ekran yapacağım.

Laptop monitörüm 144 Hz.
AOC 24G42e alın. Bu aralar 4000TL altına düşüp duruyor.

Laptop monitörüm 144 Hz.
"Philips 24E2N1110/01 modelini öneririm. Flicker-Free teknolojisi sayesinde göz yorgunluğunu azaltıyor ve VESA montaj desteği ile farklı kurulum seçenekleri sunuyor. Fiyatı 4.000–4.500 TL arası ve bu özellikler göz önüne alındığında, monitör için oldukça iyi bir seçenek. Kesinlikle bir göz atmaya değer." 23.8

"Philips 24E2N1110/01 modelini öneririm. Flicker-Free teknolojisi sayesinde göz yorgunluğunu azaltıyor ve VESA montaj desteği ile farklı kurulum seçenekleri sunuyor. Fiyatı 4.000–4.500 TL arası ve bu özellikler göz önüne alındığında, monitör için oldukça iyi bir seçenek. Kesinlikle bir göz atmaya değer." 23.8
Dediğiniz özellikler çoğu monitörde bulunuyor. 3700-4000TL'ye panel kalitesi belirsiz 120Hz monitör mantıklı sayılmaz.

ben şuan aynı mönitörden 2 adet kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedim öneri sadece
Aldırmışken en iyisini aldırma çabasındayız hocam, alınmayın. Kendi kullandığım ürünleri bile önermem bu yüzden, daha iyisi var çünkü.

Aldırmışken en iyisini aldırma çabasındayız hocam, alınmayın. Kendi kullandığım ürünleri bile önermem bu yüzden, daha iyisi var çünkü.

Teşekkür ederim, gerçekten 4.500–5.000 TL'ye 240 Hz monitörler var ama ne kadar iyi olduklarını bilemeyiz. Ben ilk aldığımda çok beğendim ve ikinci ekranım olarak satın aldım severek kullanıyorum.

Bu öneriyi birçok YouTube kanalında da gördüm ama araştırdığımda pivot desteği yok diyor bazıları da var diyor. Acaba farklı ürünlere mi bakıyorum.

AOC 24G42e alın. Bu aralar 4000TL altına düşüp duruyor.

Markasının AOC olması nedensizce güven veriyor fakat daha ucuzları varken alınır mı? Kafamı karıştırıyor çünkü ana ekran olarak kullanmayacağım. Philips ile farkı panel kalitesi midir?

Bu öneriyi birçok YouTube kanalında da gördüm ama araştırdığımda pivot desteği yok diyor bazıları da var diyor. Acaba farklı ürünlere mi bakıyorum.

Markasının AOC olması nedensizce güven veriyor fakat daha ucuzları varken alınır mı? Kafamı karıştırıyor çünkü ana ekran olarak kullanmayacağım. Philips ile farkı panel kalitesi midir?
Hocam bir sürü monitör kullandım en iyi fiyat performans ürünü budur bence ama sen araştır. Ama alacaksan tavsiye ettiğim en iyi ürünlerden gerçekten.

Şahsen pek markaya bakmam ama AOC 1990 öncesi TV üreten, sonrasında PC monitörü sık sık üreten. TR'de uzun yıllardır olan bir firma.

Model olarak Phillips hakkında hiçbir bilgi yok. Hocamız memnun olsada berbat bir renk ve siyah tonu olabilir, sonuçta kanıtı yok ve bizimde yok.

Ama AOC öyle değil, rehberi mevcut:
23 numara:
Techolay linki paylaşınca siliniyor.

1500:1 kontrast, 180Hz ve %97 gibi yüksek DCI P3 her monitörde olmaz. Bu fiyatta tek zaten. Kağıtta yazan AOC'un sallamasyonu yazısını okumuyorum, gerçek alet sonuçları bunlar. Phillips için bu sonuçlar yok sadece sallamasyon değerler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı