BneGeass Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #11 m1cope dedi: Ekran kartini degistiremezler mi? Su dokulunce vs. sorun olmamıştı ama kahvede aynısı olmadı. Cozemedim oyle. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda değişemiyor diye biliyorum yine de bir sorun
m1cope dedi: Ekran kartini degistiremezler mi? Su dokulunce vs. sorun olmamıştı ama kahvede aynısı olmadı. Cozemedim oyle. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda değişemiyor diye biliyorum yine de bir sorun
M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 3 Ağustos 2023 #12 BneGeass dedi: Laptoplarda değişemiyor diye biliyorum yine de bir sorun Genişletmek için tıkla... Peki degismiyorsa sağlam malzemeler durumu belirterek satilabilir mi? 0'i 20k civarında laptobun. En azından bir miktari cikabilir mi?
BneGeass dedi: Laptoplarda değişemiyor diye biliyorum yine de bir sorun Genişletmek için tıkla... Peki degismiyorsa sağlam malzemeler durumu belirterek satilabilir mi? 0'i 20k civarında laptobun. En azından bir miktari cikabilir mi?
BneGeass Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #13 m1cope dedi: Peki degismiyorsa sağlam malzemeler durumu belirterek satilabilir mi? 0'i 20k civarında laptopun. En azından bir miktari cikabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef.
m1cope dedi: Peki degismiyorsa sağlam malzemeler durumu belirterek satilabilir mi? 0'i 20k civarında laptopun. En azından bir miktari cikabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef.