Laptopa karıncalar zarar ver mi?

FasFaruk

Yoctopat
Daha fazla  
Laptopu karıncaların bulunduğu bir masaya koyma hatasını yaptım, çok uzun süre kalmadı ve benzer sorunu yaşayan arkadaşlar gibi yuva yapma ya da yüzlerce karınca olması durumu olmasa da çok fazla vardı. Süpürmüş olsam da içinde muhtemelen hala varlardır. İçerde ölmelerini değil dışarı çıkmalarını istiyorum, yapabileceğim bir şey var mıdır? Aynı zamanda laptopa zarar verebilirler mi? Sonuçta PC parçalarını koparmak için nedenleri olmamaları gerek diye düşündüm.

Bir şey olmaz ne olacak?

Alt kapağı sökmek garanti bozmaz çoğu firmada. Temizleyebilirsin süpürge yardımıyla.

Laptop karınca aldıktan sonra laptopu açıp oyun oynadıysan içerisi...

alt kapağı aç şekerli bir karışımla karıncaları dışarıya çek en sonda içeride ölü varmı diye bakarsın temizlersin hafiften

Sanırım yaz sezonunun en fantastik hareketi seçilebilir.
Laptopun içinde karınca kalmadığından emin olmak için @Emirbeyq gibi şeker kullanabilirsin ama bu daha fazla karınca çekecek, o yüzden toz tarçınla altına çıkışı olan bir biçim çiz, oda gibi, çıkışın 10cm yanına şeker koy diye bir fantezi yapasım geldi... Ama ilk "Bug" bilgisayarlarda gerçekten bir böcekti - vücutları iletken, orada ölürlerse elektiriğe kapılıp, oksitlenme veya kısa devreye sebebiyet verebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…