Laptopa Kingston ValueRAM KVR32S22S8/8 RAM uygun mu?

ertugruldalci

Zeptopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• 25D7378B-7243-46CA-9018-2E84F553A557.jpeg
    25D7378B-7243-46CA-9018-2E84F553A557.jpeg
    442,2 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik olarak evet. Cihazda Micron çip RAM var fakat değerleri aynı. Kingston ise SK Hynix, Micron, Nanya olarak gelebiliyor.

Teknik olarak evet. Cihazda Micron çip RAM var fakat değerleri aynı. Kingston ise SK Hynix, Micron, nanya olarak gelebiliyor.

Hocam Value RAM muhabbetini ben bilmiyorum da Value RAM olması bir şey değiştiriyor mu? Çalışmazsa iade de edilmiyor biliyorsun.

Sağ olun hocam. Value RAM hakkında bilginiz var mı? Sorun çıkartır mı? SDRAM ile beraber calısır mı?

Hocam Value RAM muhabbetini ben bilmiyorum da Value RAM olması bir şey değiştiriyor mu? Çalışmazsa iade de edilmiyor biliyorsun.

Sağ olun hocam. Value RAM hakkında bilginiz var mı? Sorun çıkartır mı? SDRAM ile beraber calısır mı?
Value RAM, hızı artmayan demektir. Zaten çoğu laptoplarda da XMP desteği yok. Bu Kingston tarafından hızı artmayan RAM için kullanılan bir terim. Bir de galiba Corsair kullanıyordu. Bu konuda rahat olun.

Muhtemelen sorun çıkarmaz ama bu fiyat pahalı. Eğer indirimle falan almadıysanız 544 TL'ye Amazon üzerinden alın derim.

Tesekkür ederim görmemistim bunu birebir aynısı galiba eğer 3200 mhz seceneğini seçersem lakin incehesap üzerinden sebebini
bilmediğim bir şekilde siparişi iptal edemiyorum.

Teşekkür ederim görmemistim bunu birebir aynısı galiba eğer 3200 MHz seceneğini seçersem lakin İncehesap üzerinden sebebini
Bilmediğim bir şekilde siparişi iptal edemiyorum.

Eğer ürünü kargoladılarsa o yüzden iptal edemiyor olabilirsin. Evet aynı ürün. Amazon iade konusunda sorun çıkarmaz eğer İncehesap'tan daha ucuzsa oradan al kesinlikle.

Eğer ürünü kargoladılarsa o yüzden iptal edemiyor olabilirsin. Evet aynı ürün. Amazon iade konusunda sorun çıkarmaz eğer İncehesap'tan daha ucuzsa oradan al kesinlikle.
Ürünü 2 saat önce satın aldım, sitede ürünler paketleniyor diyor ama cumartesi aksam 10 da kimsenin ürün paketledigini düsünmüyorum. Acaba iptal edememe sebebim bu olabilir mi?

Ürünü 2 saat önce satın aldım, sitede ürünler paketleniyor diyor ama cumartesi aksam 10 da kimsenin ürün paketledigini düsünmüyorum. Acaba iptal edememe sebebim bu olabilir mi?

İncehesap arayüzünü pek bilmiyorum karıştırın biraz belki görememiş olabilirsiniz. Gerçekten iptal seçeneği yoksa da hem şimdi destek talebi oluşturun siparişimin iptalini istiyorum ürün kargolanmasın diye hem de sabah telefonla arayıp kendilerine danışın. Eğer fiyat farkı çok fazla değilse İncehesap'tan da alabilirsiniz RAM iadesinde pek sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı