Laptopa klavye takmak mantıklı mı?

Bütçe
1000tl

Arigeo

Hectopat
1 yıl önce gezdiğim için Monster laptop aldım ama artık Full evdeyim ve eskiden gamepad kullanıyordum daha çok ama oyun oynarken laptop tuşları çok rahatsız ediyor. Razer BlackWidow V3 almayı düşünüyorum. Yani harici bir klavye için o kadar değer mi?

1 yıl önce gezdiğim için Monster laptop aldım ama artık Full evdeyim ve eskiden gamepad kullanıyordum daha çok ama oyun oynarken laptop tuşları çok rahatsız ediyor. Razer BlackWidow V3 almayı düşünüyorum. Yani harici bir klavye için o kadar değer mi ?
kullandığınız bilgisayarın klavyesinin kalitesine bağlı . eğer kalitesiz ve rahatsız edici sesler çıkarıyorsa harici klavye almayı düşünebilirsiniz .

İlk olarak mekanik değil zaten bir de Monster klavyesi çok hoşuma gitmedi kullanmaya başladıkça.

Şikayetinizi az çok anlayabiliyorum, Monster kasa ve kaplama bakımından genelde kalitesiz malzemeler kullanmakta . MSI , Omen gibi bilgisayarların kalitesiyle karşılaştırılamaz bile . Harici klavye almanız kesinlikle daha iyi olacaktır .

Şikayetinizi az çok anlayabiliyorum, Monster kasa ve kaplama bakımından genelde kalitesiz malzemeler kullanmakta . MSI , Omen gibi bilgisayarların kalitesiyle karşılaştırılamaz bile . Harici klavye almanız kesinlikle daha iyi olacaktır .
Zaten söylediklerinize göre o yüzden ucuz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı