A aurax1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Sistem Özellikleri rx 6600 10gb ryzen 5 5600 16gb ram Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Mayıs 2024 #11 731001 dedi: Anakarta kadar girmiş kola. Ters falan yatırmak hiçbir işe yaramaz daha. Genişletmek için tıkla... Açabiliyorsan aç bak kendince kurutmaya temizlemeye çalış YouTube'dan videolara bak son çare servise verirsin.
731001 dedi: Anakarta kadar girmiş kola. Ters falan yatırmak hiçbir işe yaramaz daha. Genişletmek için tıkla... Açabiliyorsan aç bak kendince kurutmaya temizlemeye çalış YouTube'dan videolara bak son çare servise verirsin.
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.603 Çözümler 13 Yer İzmir 26 Mayıs 2024 #12 731001 dedi: Anakarta kadar girmiş kola. Ters falan yatırmak hiç bir işe yaramaz daha. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlaşılma olmasın bilmediğimden soruyorum anakarta kadar gitmiş olduğunu nasıl anladınız?
731001 dedi: Anakarta kadar girmiş kola. Ters falan yatırmak hiç bir işe yaramaz daha. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlaşılma olmasın bilmediğimden soruyorum anakarta kadar gitmiş olduğunu nasıl anladınız?
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 26 Mayıs 2024 #13 aurax1 dedi: Açabiliyorsan aç bak kendince kurutmaya temizlemeye çalış YouTube'dan videolara bak son çare servise verirsin. Genişletmek için tıkla... Ben açamam ki. Konu sahibi ben değilim. Ayrıca şu anda servisi araması lazım. Kurutmaya çalışırsa daha da dağılacak denemesin öyle bir şey. Grim Reaper dedi: Hocam yanlış anlaşılma olmasın bilmediğimden soruyorum anakarta kadar gitmiş olduğunu nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Klavyelere ışık gitmemesinden ve bilgisayarın açılmamasından. Bunlar anakarta kadar gitmiş olabileceğini düşündürüyor.
aurax1 dedi: Açabiliyorsan aç bak kendince kurutmaya temizlemeye çalış YouTube'dan videolara bak son çare servise verirsin. Genişletmek için tıkla... Ben açamam ki. Konu sahibi ben değilim. Ayrıca şu anda servisi araması lazım. Kurutmaya çalışırsa daha da dağılacak denemesin öyle bir şey. Grim Reaper dedi: Hocam yanlış anlaşılma olmasın bilmediğimden soruyorum anakarta kadar gitmiş olduğunu nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Klavyelere ışık gitmemesinden ve bilgisayarın açılmamasından. Bunlar anakarta kadar gitmiş olabileceğini düşündürüyor.