Bilgisayar başında bir şeyler yerken elim kolaya çarptı ve laptopa döküldü. Bu olaydan sonra 2-3 gün klavyenin bazı tuşlarının çalışmaması dışında bir sorun yoktu. Yaklaşık 1 hafta sonra klavye sorunu düzeldi. Yazı yazabilmeye başladığıma sevinirken bilgisayar bir garip calışmaya başladı. Mesela Chrome açıyorum, arama çubuğuna tıklıyorum, daha yazamadan arama çubuğu kapanıyordu. Ben böyle bir 3-4 gün idare ettim. Ama en son bilgisayarı bile kapatamayacak hale gelince belki formatla düzelir dedim ve format attım. Ama düzelen hiçbir şey olmadı. Bunun üzerine tarayıcımdan da oldum. Explorer'a hiçbir şey yazamıyorum. Chrome'u kuramıyorum. İçtiğim kolaya pişman oldum. Allah belamı verseydi de icmeseydim kolayı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? YouTube'dan video izlerken de ok tuşları kendi kendine basıp videoyu geri sarıyordu. Videoları tam ekran yaptığım zaman da galiba F tuşu basıp videoyu tam ekrandan cikariyordu. Bu olayların hepsi klavye ile alakalı olabilir mi acaba? Sadece klavyeyi değiştirsem düzeltebilir miyim?