Urshifu Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.068 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM - Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004 Cinsiyet Diğer 15 Ağustos 2023 #11 erenspurs dedi: Üreticisine bağlı olarak aldığınız SSD'nin kutusunda da gönderiliyor zaten yanında vida. Genişletmek için tıkla... Hangi üreticilerde? Bayağı uzağım sadece takmasını biliyorum. umutxdd dedi: Normalde Nitro'ların kutusundan çıkması lazım, çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmadı.
erenspurs dedi: Üreticisine bağlı olarak aldığınız SSD'nin kutusunda da gönderiliyor zaten yanında vida. Genişletmek için tıkla... Hangi üreticilerde? Bayağı uzağım sadece takmasını biliyorum. umutxdd dedi: Normalde Nitro'ların kutusundan çıkması lazım, çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmadı.
0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.626 15 Ağustos 2023 #12 erenspurs dedi: Üreticisine bağlı olarak aldığınız SSD'nin kutusunda da gönderiliyor zaten yanında vida. Genişletmek için tıkla... Samsung 970 EVO Plus 2TB aldim yoktu vida.
erenspurs dedi: Üreticisine bağlı olarak aldığınız SSD'nin kutusunda da gönderiliyor zaten yanında vida. Genişletmek için tıkla... Samsung 970 EVO Plus 2TB aldim yoktu vida.