beemdrweo Zeptopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Eylül 2022 #1 Laptopa 2. sistem olarak Mac kurdum, nerede hata yaptıysam Windows'a geçince cihaz adımın ve seri numaralarının değiştiğini gördüm, bazı uygulamalar bu yüzden çalışmıyor. Bunu nasıl geri alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Laptopa 2. sistem olarak Mac kurdum, nerede hata yaptıysam Windows'a geçince cihaz adımın ve seri numaralarının değiştiğini gördüm, bazı uygulamalar bu yüzden çalışmıyor. Bunu nasıl geri alabilirim?
C canother Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 289 Çözümler 20 3 Eylül 2022 #2 Opencore ile kurduysanız: Kernel -> Quirks -> CustomSMBIOSGuid = True PlatformInfo -> Generic -> UpdateSMBIOSMode = Custom
Opencore ile kurduysanız: Kernel -> Quirks -> CustomSMBIOSGuid = True PlatformInfo -> Generic -> UpdateSMBIOSMode = Custom
L LinuxcuAdam Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 281 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #3 OpenCore'un uzerindeki smc oyle. Nedeni uzerindeki smc. Yani Bootcamp surucusu kurabilirsiniz.