Laptopa macOS sequia kurulumu nasıl yapılır?

AhmethanT

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1TB nvme
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
Ryzen 7 7840hs
Merhaba, Ryzen 7 7840HS RTX 4050 ekran kartı ve 16 GB DDR5 5600 MHz RAM'e sahip bir laptopum var. macOS kurabilir miyim? İnternette araştırdım fakat Ryzen mobil işlemciler hakkında pek bilgi edinemedim. Aydınlatabilirseniz sevinirim. Laptop HP Victus 16.

Yukarıdaki konuya göz attınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoda anlatıyor.

RTX serisi ekran kartları macOS desteklemiyor diye biliyorum.

Maalesef desteklenmiyor. NVIDIA, macOS Mojave sürümünden itibaren resmi sürücü desteğini sonlandırdı. Bu nedenle yalnızca dahili grafik kartı kullanılabiliyor.

Yukarıdaki konuya göz attınız mı?

Evet baktım da dosyalarda laptop ve Ryzen diye iki farklı dosya gördüm laptop dosyası sadece Intel tabanlı işlemciler içindi o yüzden kafa karışıklığı yaşadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoda anlatıyor.

İnceleyeyim, teşekkürler.

Maalesef desteklenmiyor. NVIDIA, macOS Mojave sürümünden itibaren resmi sürücü desteğini sonlandırdı. Bu nedenle yalnızca dahili grafik kartı kullanılabiliyor.

Anladım kurarsam sadece Ryzen'ın grafik işlemcisini kullanabileceğim teşekkürler.

Anladım kurarsam sadece Ryzen'ın grafik işlemcisini kullanabileceğim teşekkürler.

Cihazınız için beklemeniz gerekiyor maalesef. Çünkü Ryzen grafik işlemciyi tanıtmak zor oluyor. Detaylar için buraya bir bakın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı