AfRu Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #11 FazliBasturk dedi: Windows 10'a ilk geçenlerdenim çıktığı gün indirmiştim ama böyle bir seçenek hiç yoktu. Laptop masaüstü diye bir ayrım yok belki Pro, Home gibi seçenekleri hatırlıyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kastettiğim şey o değildi. Bilgisayara soft reset atıp windows'u sıfırdan kurmaktan bahsediyorum.
FazliBasturk dedi: Windows 10'a ilk geçenlerdenim çıktığı gün indirmiştim ama böyle bir seçenek hiç yoktu. Laptop masaüstü diye bir ayrım yok belki Pro, Home gibi seçenekleri hatırlıyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kastettiğim şey o değildi. Bilgisayara soft reset atıp windows'u sıfırdan kurmaktan bahsediyorum.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 1 Haziran 2021 #12 Öyle bir ayrım yok, galiba Windows 10 Mobile ile Windows PC'yi yanlış anımsıyor olabilirsiniz.
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #13 AfRu dedi: Yok hocam kastettiğim şey o değildi. Bilgisayara soft reset atıp Windows'u sıfırdan kurmaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bende onu diyorum işte geçerken derken kurmuştum anlamında. Zaten kursan da güncelleyerek geçsen de öyle bir seçenek yok.
AfRu dedi: Yok hocam kastettiğim şey o değildi. Bilgisayara soft reset atıp Windows'u sıfırdan kurmaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bende onu diyorum işte geçerken derken kurmuştum anlamında. Zaten kursan da güncelleyerek geçsen de öyle bir seçenek yok.
AfRu Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #14 FazliBasturk dedi: Tamam hocam bende onu diyorum işte geçerken derken kurmuştum anlamında. Zaten kursan da güncelleyerek geçsen de öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Şimdi daha iyi anlıyorum, açıkladığınız için çok teşekkürler.
FazliBasturk dedi: Tamam hocam bende onu diyorum işte geçerken derken kurmuştum anlamında. Zaten kursan da güncelleyerek geçsen de öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Şimdi daha iyi anlıyorum, açıkladığınız için çok teşekkürler.