Burakk235 Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar eski laptopuma mini vantilatör bağladım sorun olur mu bazıları anakartı falan yakar diyorlar ama emin olamadım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2021
Arkadaşlar eski laptopuma mini vantilatör bağladım sorun olur mu bazıları anakartı falan yakar diyorlar ama emin olamadım?
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Ekim 2021 #2 DC motora usb kablo takıp yaptığım fan bile anakartı bozmamıştı bozacağını zannetmem. Artı 0 Eksi
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #3 Burakk235 dedi: Arkadaşlar eski laptopuma mini vantilatör bağladım sorun olur mu bazıları anakartı falan yakar diyorlar ama emin olamadım? Genişletmek için tıkla... Öyle saçma sapan cümle kuranlardan uzak durun. Bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Burakk235 dedi: Arkadaşlar eski laptopuma mini vantilatör bağladım sorun olur mu bazıları anakartı falan yakar diyorlar ama emin olamadım? Genişletmek için tıkla... Öyle saçma sapan cümle kuranlardan uzak durun. Bir şey olmaz.