Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2019 #1 Laptopuma monitör bağlayacağım ama nasıl açıp kapanacak? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2019
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2019 #2 Normal bilgisayarınızı kapatacaksınız. Burada sıkıntı ne? Anlamadım. Artı 0 Eksi
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 31 Temmuz 2019 #3 Markaya göre değişir GRUNDIG için F2 ve fn bas zaten monitör takılınca ekrana seçenekler sunacak. Artı 0 Eksi
KS KS Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2019 #4 Hasan Gürlek dedi: Normal bilgisayarınızı kapatacaksınız. Burada sıkıntı ne? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım laptopumu masanın altına koyacağım. Açmak istediğimde masanın altına mı inmem gerekecek? 18401 dedi: Markaya göre değişir GRUNDIG için F2 ve fn bas zaten monitör takılınca ekrana seçenekler sunacak. Genişletmek için tıkla... Yani klavyeden yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
Hasan Gürlek dedi: Normal bilgisayarınızı kapatacaksınız. Burada sıkıntı ne? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım laptopumu masanın altına koyacağım. Açmak istediğimde masanın altına mı inmem gerekecek? 18401 dedi: Markaya göre değişir GRUNDIG için F2 ve fn bas zaten monitör takılınca ekrana seçenekler sunacak. Genişletmek için tıkla... Yani klavyeden yapabilir miyim?
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2019 #5 Uyku moduna alirsaniz klavye veya mouse tusuna basinca kendisi calisir zaten. Artı 0 Eksi
KS KS Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2019 #6 TeQnaP dedi: Uyku moduna alirsaniz klavye veya mouse tusuna basinca kendisi calisir zaten. Genişletmek için tıkla... Bu başka bir çözüm ama tuş atama gibi bir olay olursa daha rahat olur. Artı 0 Eksi
TeQnaP dedi: Uyku moduna alirsaniz klavye veya mouse tusuna basinca kendisi calisir zaten. Genişletmek için tıkla... Bu başka bir çözüm ama tuş atama gibi bir olay olursa daha rahat olur.