xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 18 Haziran 2020 #1 Monitörüm eski sadece VGA girişi var. Fazla anlamıyorum bu konuları. Laptop ile monitörümü bağlıyacağım fakat monitörde VGA girişi laptop ise HDMI girişi var. HDMI to VGA alırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020
Monitörüm eski sadece VGA girişi var. Fazla anlamıyorum bu konuları. Laptop ile monitörümü bağlıyacağım fakat monitörde VGA girişi laptop ise HDMI girişi var. HDMI to VGA alırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 18 Haziran 2020 #2 Aktif dönüştürücü aldığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Haziran 2020 #3 Kaliteli alırsanız sorun yaşamazsınız.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 18 Haziran 2020 #4 Görüntü bozulması olabilir, dönüştürücü çalışmayabilir. Şans işi. İyi çalışırsa sıkıntısız kullanabilirsiniz.
Görüntü bozulması olabilir, dönüştürücü çalışmayabilir. Şans işi. İyi çalışırsa sıkıntısız kullanabilirsiniz.
xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 18 Haziran 2020 #5 muzan dedi: Aktif dönüştürücü aldığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Aktif dönüştürücü derken pek anlamıyorumda bir aktif dönüştürücülü site verebilir misiniz?
muzan dedi: Aktif dönüştürücü aldığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Aktif dönüştürücü derken pek anlamıyorumda bir aktif dönüştürücülü site verebilir misiniz?
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 18 Haziran 2020 #6 Bunu aldım kullanıyorum, on numara aynı durumda olan biri olarak çözüm bu. Dark Analog VGA to HDMI Aktif Dönüştürücüsü Fiyatı Dark Analog VGA to HDMI Aktif Dönüştürücüsü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Bunu aldım kullanıyorum, on numara aynı durumda olan biri olarak çözüm bu. Dark Analog VGA to HDMI Aktif Dönüştürücüsü Fiyatı Dark Analog VGA to HDMI Aktif Dönüştürücüsü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 18 Haziran 2020 #7 turkokan dedi: Bunu aldım kullanıyorum, on numara aynı durumda olan biri olarak çözüm bu. Dark Analog VGA to HDMI Aktif Dönüştürücüsü Fiyatı Dark Analog VGA to HDMI Aktif Dönüştürücüsü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkürler Bakacağım.
turkokan dedi: Bunu aldım kullanıyorum, on numara aynı durumda olan biri olarak çözüm bu. Dark Analog VGA to HDMI Aktif Dönüştürücüsü Fiyatı Dark Analog VGA to HDMI Aktif Dönüştürücüsü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkürler Bakacağım.